2024. április 29. - Péter

Továbbjutottak a srácok

A Honvéd után a Szeged férfi vízilabdacsapata is bejutott a legjobb nyolc közé a LEN Kupában, miután a szombat esti visszavágón három góllal nyert a montenegrói Cattaro ellen.
2008. december 14. vasárnap 08:53 - Hírextra
LEN Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó:
Szeged-Beton VE - VA Cattaro (montenegrói) 8-5 (0-0, 2-2, 3-0, 3-3)
a magyar csapat góldobói: Mihajlo Korolija, Török 2-2, Komlósi, Juhász, Lehmann, Milos Korolija 1-1

Továbbjutott: a Szeged 12-10-es összesítéssel

A három héttel ezelőtti, idegenbeli 5-4-es vereség okkal tette derűlátóvá a Szegedet, hogy a Tisza-parti összecsapáson ledolgozhatja a minimális hátrányt.

Ez az első két negyedben még nem sikerült, addig tartotta a lépést a montenegrói gárda Kásás Zoltán legénységével. A harmadik nyolc percben aztán a csongrádiak egyértelművé tették, hogy övék az erősebbik csapat: elhúztak három góllal, s a végén már elegendő volt a különbség őrzése: az összesítésben két góllal bizonyult jobbnak.

A hazaiaknál a támadójáték javult az utóbbi ob I-es meccseken mutatotthoz képest, és bár még mindig akadtak üresjáratok, érthetetlen rontások, a kiváló védekezés e fogyatékosságokat bőven ellensúlyozta. A kapuban ráadásul - a nagyon jó védekezés mellett - remekelt a válogatott bő keretében már helyet kapott Baksa László, aki nem mellesleg két büntetőt is hárított.

"A csúcsforma még változatlanul nincs meg, de javultunk, bár ennél is több kell a folytatásban, a LEN Kupa negyeddöntőjében" - összegzett a szegediek szakosztály-igazgatója, Juhász György, aki hozzátette, hogy a hétfői sorsoláson mindenképpen szeretnének elkerülni két kiemelkedően erős csapatot: az orosz Kazant és az olasz Posillipót.
Korábban:
Vuliagmeni (görög) - Domino Honvéd 8-12 (2-1, 1-4, 0-2, 5-5)
Továbbjutott: Honvéd, kettős győzelemmel
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását