2024. április 23. - Béla

Sikeres csúcsdöntés Győrben

Sikeres világcsúcskísérlettel kezdődtek a győri ergométeres napok: a 24 órás folyamatos evezésben 405.548 métert teljesített a tizenkét magyar versenyző.
2008. december 14. vasárnap 18:59 - Hírextra
Amint a szervezők képviseletében Halmainé Mészáros Éva elmondta, a szombat reggel kezdődött rekordkísérlet során az olasz klub, a Ravenna Aminosa 393.612 méteres teljesítményének túlszárnyalása volt a cél. A vasárnap 10 órakor zárult vállalkozás során az eddigi hivatalos Guinness-rekordot sikerült 11.936 méterrel túlteljesíteni. A csapatot Szekér László, Juhász Adrián, Janák Péter, Gál-Tóth Csongor, Horváth Tamás, Németh Károly, Szűcs István, Vermes Péter, Varga Dávid, Major Márton és Kelemen Áron alkotta.

Halmainé hozzátette: amíg a Guinness hivatalosan el nem ismeri rekordnak, addig csak világcsúcskísérletről lehet beszélni.

"Az eljárás elég bonyolult, számos bizonyítékot kell beterjesztenünk, s hónapok telnek el, amíg megkapjuk a hitelesítésről szóló okiratot" - fogalmazott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását