2024. május 11. - Ferenc

Demszky szerint az SZDSZ léte a tét

Fodor Gábort és Kóka Jánost is visszalépésre kérte a liberális párt frakcióvezetői tisztségéért folytatott küzdelemben Demszky Gábor, a főpolgármester szerint a csatározás miatt már az SZDSZ léte is kockán forog - írta a szombati Népszabadság. A Magyar Ne
2008. december 13. szombat 11:55 - Hírextra
Demszky Gábor levélben kérte két politikustársát, hogy lépjenek vissza a jelöltségtől. Az SZDSZ egyik legbefolyásosabb embere, egykori elnöke már a nyári pártelnökválasztás előtt is arra kérte Fodor Gábort és Kóka Jánost, hogy húzódjanak hátrébb - írta a Népszabadság.

A Népszava úgy tudja, hogy Demszky Gábor az SZDSZ ügyvivői testületének pénteki ülésére időzítette a levelet, a megbeszélésen ugyanis a főpolgármester nem volt ott. A lap úgy tudja, hogy a frakcióvezető-választás a liberálisok országos tanácsának szombati ülésén is heves indulatokat kiváltó téma lesz.

A Magyar Nemzet pedig úgy értesült: elképzelhető, hogy lesz kompromisszumos jelölt a frakcióvezetői posztra, akit akár már hétfőn meg is választhatnak. A lap információi szerint az egyik Kóka-párti frakciótagról van szó, a képviselő nevét azonban nem említi az újság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását