2024. április 29. - Péter

Bőrszíne miatt brutálisan bántalmazták a megasztárost?

Az össznépi veszekedős megasztáros botrány után rögtön itt a legújabb, ezúttal egy exmegás énekesnő keveredett verekedésbe a rendőrökkel. A csokibőrű Kandech Evelyne kálváriája egy taxiban kezdődött még múlt hét végén, s most itt a Hírextrán teljesedik ki
2008. december 11. csütörtök 07:59 - Gedei Szilárd
Csak tudná az ember, hogy miért keverednek botrányba állandóan azok a „sztárok”, akiket ha nem kerülnének állandóan botrányba az emberek hamar elfelejtenének. Hohó, pont ezért! Hogy tudat alatt, vagy pont hogy tudatosan nem kerülik a balhét azok a hírességek, akik végül is nem tudtak befutni szakmájukban (éneklés), sem pedig a médiában (még a dzsungelbe, vagy a hétköznap esti halvacsorás főzőműsorokba sem hívják őket), azt viszont nem tudhatjuk.

Sláger nincs, balhé van

Nem ez az első balhéja
2005. 02. 09.: A Megasztár első szériájából ismert énekesnő barátnője, Tóth Vera kocsiját vezette, amikor három autónak ment neki Budán. Mindketten sérülés nélkül megúszták a balesetet, de Kandech ellen eljárás indul: jogosítvány nélkül és ittasan vezetett. (velvet.hu)
Ilyen például Kandech Evelyne is, akit a Megasztár első szériájából ismerhetünk, ahol éppen csak lecsúszott a dobogóról. Az énekesnő (merthogy állítólag énekel is néha, nem csak balhézik) azonban társaival szemben nem igazán tudott érvényesülni a poppiacon. Bizony nagy feladat lenne tőle akár csak egy saját slágert is felidézni – azonban most nem is ez a lényeg. Az énekesnő ugyanis a hétvégén magával a nagybetűs Törvénnyel került összetűzésbe.

– Igazság szerint én mellékszereplő voltam a történetben – kezdte el mesélni a volt Megasztáros énekesnő a péntek esti taxizós hazaútjának történetét. – A barátom ölében volt egy becsomagolt gyros, és a taxisofőr folyton attól tartott, hogy ott fogjuk a kocsiban megenni. Hiába mondtuk neki, hogy otthon akarjuk elfogyasztani, mivel a kocsi mozgása miatt zörgött a papír azt hitte, hogy eszünk – mesélte Evelyne a történetet.

Csakhogy Evelyne állítása szerint ezt a sofőr nem hitte el és csak erősködött, hogy igenis esznek. Az énekesnő és társa ezután kérték a sofőrt, hogy akkor álljon meg és adja oda nekik a számlát.

– Erre azonban a sofőr felkapta a vizet, és kikérte magának, hogy büfékocsit csináltunk a taxijából. Mivel jattot nem adtunk még jobban fölhergelte magát a sofőr és kirángatta a barátomat a kocsiból. Ugyan csak annyi történt, hogy a földre esett, de rendőrt hívtunk, mert gondoltuk, hogy ilyen egyszerűen nem fordulhat elő – hüledezett Kandech.

"Nem engedtek telefonálni"

De bizony előfordulhat, sőt ennél még érdekesebb dolgok is előfordulhatnak. A rendőrök ugyanis Kandech elmondása szerint kedélyesen lepacsiztak és elbeszélgettek a sofőrrel, Evelyne-nek azonban nem hitték el, hogy azért nem tudja igazolni magát, mert nemrég elveszítette az iratait.

– Felajánlottam nekik, hogy üljünk be a kocsiba és kísérjenek el haza, adok nekik útlevelet vagy bármilyen hivatalos iratot, de ebbe nem egyeztek bele. Azt mondták, hogy be kell mennünk a kapitányságra, de én mondtam nekik, hogy nem szeretnék. Ezután még telefonálni sem engedtek, amikor próbáltam tárcsázni lefogtak és megbilincseltek.

Hanem a dolgok igazából az őrsön kezdtek elfajulni, legalábbis Evelyn elmondása szerint. Ott ugyanis nem hogy csak nem engedték el a mosdóba, de durvábbnál durvább szavakat is a fejéhez vágtak, sőt egy rendőrnő még a haját is megcibálta Evelyne-nek és végig üvöltözött vele.

– Álltak körülöttem hárman-négyen és szebbnél szebb dolgokkal estek nekem, például a faji hovatartozásom is előkerült – mesélte a Hírextrának a botrány főszereplője. – Azután nagy nehezen elengedtek vécére, de ott is rám törtek és elvették a telefonomat. Majd ültem még vagy másfél órát, amikor végül is elengedtek annyival, hogy legközelebb legyen nálam személyi – zárta történetét a színes bőrű énekesnő.

Mást mond a rendőrség

Ez a megdöbbentő történet – ha csak a fele volt úgy, ahogyan azt az énekesnő mesélte – tengernyi kérdést vet fel a magyar rendőrség működését illetően. Az illetékes szerv azonban elejét véve a buta találgatásoknak kiadott egy közleményt, ami szerint „december 7-én éjjel 3 óra körül az egyik taxitársaság munkatársa a Podmaniczky utcából kért segítséget a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól, mivel elmondása szerint egy fiatal pár botrányosan viselkedett autójában, és többszöri felszólításra sem hajlandók elhagyni a gépkocsit”.

Hm, ez érdekes, Evelyne mintha egy kissé máshogy mesélte volna…

Miután pedig a járőrök a helyszínre értek, meghallgatták és igazoltatták a feleket. Ekkor derült ki, hogy a fiatal nő semmilyen okmánnyal nem tudja személyazonosságát igazolni, ezért közölték vele, hogy „előállítják a VI. kerületi rendőrkapitányságra személyazonossága megállapítása végett”. A tájékoztatás szerint Evelyne ezután beszállt a rendőrautóba, csakhogy amikor a járőrök közölték vele, hogy barátja már nem fér el a gépkocsiban, kiugrott az autóból, és szidalmazni kezdte a rendőröket. Többszöri figyelmeztetés ellenére sem volt hajlandó visszaszállni a rendőrautóba, ezért a rendőrök megbilincselték és beszállították a kapitányságra.

"Rendőrnő az álmom..."

Ezt a rész is máshogy tálalta Kandech, tehát úgy állunk, hogy egy elfeledett celebszerű fekete énekesnő szava áll szemben a nagy magyar rendőrséggel. A hivatalos szerv szerint egyébként feljelentést tettek Kandech jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt.

Ezek után aligha fogja egy a kerületi őrsön rögtönzött koncert keretében elénekelni Evelyne az örökbecsű nótát, miszerint ugye „Ó ó, egy rendőrnő az álmom, régóta őrá vágyom…”…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

katonabácsi
2009. május 26. 14:11
Nem értem! Hajnalban beszáll Evelin egy taxiba a barátjával meg egy csomag girosszal. A taxis kiakad azon, hogy Evelin, vagy a barátja? falatozik a giroszból és megkéri, hogy az evés hagyja abba. Valaki tiltakozik, hogy nem is eszik, de a taxis csak hajtogatja a magáét. Addig, addig, míg a taxi megáll, a taxis feltépi az ajtót és kicibálja belőle Evelin barátját. Ekkor a lány a barátja védelmére kel és hívja a rendőrséget. Megérkeznek a helyszínre a rendőrök, lepacsiznak a taxissal, majd felkérik Evelint és a barátját, hogy igazolják magukat. Evelinnél nincs személyi! Nah ez kapóra jött a rendőrnek...beindult az adrenalin, de már akkor szerintem, amikor Evelint meglátta. Innentől kezdve, semmi másra nem koncentráltak a rendőrök, csak Evelinre, meg arra, hogy nincs nála személyi igazolvány. Innentől kezdve a rendőrök elfeledték, hogy miért is lettek kihíva. Aztán hiába mondja a lány, hogy itt a barátja, és igazolja a személyét, de felajánlotta azt is, hogy elmegy haza és igazolja magát az útlevelével, a rendőrök kutyába sem vették, holott a lakása vagy 20 m távolságra volt az igazoltatás helyétől.
Miért kellett segítségnyújtóból Evelinnek elkövetővé válnia? Mert a rendőr azt csinált belőle. És hol vannak Evelin jogai?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását