2024. május 23. - Dezső

Felhívás a cigányokhoz

A Nemzeti Szociáldemokraták és a Honfoglalás 2000 Egyesület felhívással fordul a roma társadalom jó érzésű, gondolkodó tagjaihoz: vegyétek már észre, hogy a Szabad Demokraták és az MSZP vezető körei csak kihasználják kisebbségi mivoltotokat.
2008. december 7. vasárnap 17:04 - Hírextra
A két párt soha, semmit nem tett felemelkedésetek érdekében – nem is fog – a választások előtt néhány hétig udvarolnak nektek, ígérgetnek fűt-fát, felértékelődtök, hogy átadjátok a kopogtató-cédulákat, s hogy a baloldal jelöltjeire szavazzatok.

Az álnok, balliberális politikusok trójai falónak használnak benneteket: mögétek bújnak, és a kisebbségek hátrányos megkülönböztetéséről beszélnek. Egy napon emlegetnek benneteket egyes etnikai csoportokkal, kis vallásokkal, szektákkal, homoszexuálisokkal, kábítószer-függőkkel, s teszik ezt azért, hogy zavart keltsenek, megosszák a társadalmat (oszd meg és uralkodj) és ebből hasznot húzzanak. Nyíljon fel a szemetek, lássátok be azt is, hogy néhány roma vezető – például Kolompár Orbán és Horváth Aladár – csak a saját sorsának jobbításával foglalkozik, és egy lépést sem tesz érdeketekben. Cserbenhagynak, uszítanak,benneteket, akárcsak az országot, a hatalmat birtoklók.

A tisztességes, törvénytisztelő, dolgozó cigányokkal nincs semmi baj. Vessétek ki soraitokból a megtévedteket, az uzsorásokat, a korrumpálhatókat, és mindazokat, akik egy tál lencséért eladják magukat felbujtóiknak.

Cigányok, magyarok! Egy a sorsunk, vállvetve kell küzdenünk családunkért, jövőnkért, közös hazánkért, Magyarországért.


KIADÓ: NEMZETI SZOCIÁLDEMOKRATÁK
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását