2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Egészséget ajándékba

Ingyenes testsúly- és testzsír méréssel, valamint tanácsadással várják egyes gyógyászati segédeszköz forgalmazó boltok az érdeklődőket hétfőtől 2009. január 19-ig.
2008. december 7. vasárnap 08:43 - Hírextra
A Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) - amelynek tagjai a gyógyászati segédeszköz-forgalmazók - idén második alkalommal szervez egészségmegőrzéssel kapcsolatos akciót. Szeptemberben ingyenes vérnyomásmérést és tanácsadást nyújtott 134 gyógyászati segédeszközöket és egyéb egészségügyi termékeket forgalmazó bolt.

A decemberben induló akcióban a túlsúlyra és az elhízásra szeretnék felhívni a figyelmet, ezért ingyenes testsúly- és testzsír méréssel, valamint tanácsadással várják az érdeklődőket.

Az egy hónapon át tartó akciót azért erre az időpontra időzítették, mert az ünnepek alatt sokan hajlamosak túlzásokba esni, sokat enni, inni, ám jobb lenne, ha nemcsak januárban az ünnepeket követően gondolnának arra, hogy változtatni kell eddigi életmódjukon, szokásaikon egészségük érdekében, hanem előre tudatosan készülnének erre az időszakra - tudatta a FESZ.

A szövetség úgy véli, ha valaki beszerez vagy ajándékoz egy mérleget, már megtette az első lépést az életmódváltáshoz. Az akció ideje alatt az érdeklődők testsúlymérési naplót és receptkönyvet kapnak ajándékba. A táplálkozási szakember által összeállított receptkönyvet főleg cukorbetegeknek ajánlják, de mindenki bátran főzhet belőle, akinek fontos ez egészsége.

Az Egészséget is lehet ajándékozni elnevezésű egy hónapos akcióban résztvevő boltok címe december 8-tól megtalálható www.gyogyasz.hu című honlapon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását