2024. május 17. - Paszkál

Ütöttek az éjszakai járat őrei

A BKV éjszakai járatain szolgálatot teljesítő biztonsági őrök bántalmaztak egy utast a Moszkva téren. Erről a megvert férfi beszélt a TV2 Tények című esti hírműsorában pénteken.
2008. december 5. péntek 20:37 - Hírextra
A férfi elmondta: még kedden hajnalban a Moszkva téren szállították le a biztonsági őrök a BKV egyik éjszakai buszjáratáról, mert nem volt jegye. Volt viszont nála egy csekk, mert 20 perccel korábban már emiatt megbüntették.

Az utas elmondta: a dulakodásban a földre került, ahol a BKV-s biztonsági őrök tovább rugdosták, sőt egyikük még a buszról is leugrott, hogy ő is belerúgjon. A bántalmazás következtében könnyebb agyrázkódást és zúzódásokat szenvedett.

Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek pénteken este elmondta, hogy "történt egy incidens az egyik éjszakai járaton utazó utas és a közlekedési vállalat biztonsági szolgálatának munkatársai között, ami tettlegességig fajult."

A BRFK II. kerületi rendőrkapitánysága garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Szilágyi Károly, a BKV szóvivője az MTI-nek elmondta, cég megvárja a rendőrségi vizsgálat végét, s ha bebizonyosodik, hogy a biztonsági emberek valóban bántalmazták a férfit, akkor azonnali hatállyal elbocsátják őket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását