2024. május 6. - Ivett, Frida

Tiltakozás a Fidesz ellen

A Fidesz XI. kerületi szervezetének nőtagozata és civil szervezetek tiltakozó demonstrációt szerveznek Dobrev Klára kerületi bölcsőde látogatása kapcsán tett kijelentései miatt. Úgy fogalmaznak a felhívásban, hogy menjen mindenki, aki nem ért egyet Dobrev
2008. december 4. csütörtök 13:22 - Hírextra
Nagyszerű dolognak tartjuk, hogy a kerületünkben működő Szemünk Fénye Bölcsőde olyan szakmai munkát végez, amely országos viszonylatban is elismerést érdemel. Megtisztelő, ha egy ország miniszterelnökének a felesége ellátogat egy olyan ünnepségre, melyen az elmúlt 35 év szakmai munkáját méltatják szakemberek és szülők egyaránt.

Kérdezzük a Fidesz kerületi nőtagozatát, hány olyan anyuka van köztük vagy közvetlen környezetükben, aki szeretne teljes életet élni, szeretné anyaságát és egyéni tehetségét egyaránt kiteljesíteni? Vagy Önök között nincsenek ilyenek? Mert mi is volt Dobrev Klára mondandójának a lényege? A miniszterelnök felesége a választás szabadságát hangsúlyozta. Akkor mi az, amivel nem tudunk egyetérteni? Ne legyen meg nekünk a választás szabadsága? Külső körülmények, ránk erőltetett életformák határozzák meg, hogy mit tegyünk? Biztos a Fidesz nőtagozata abban, hogy mindenki egyetért velük, hogy az anyának mindenáron otthon kell maradnia még akkor is, ha pályája , ambíciói többre inspirálnák? Mit szeretne a Fidesz nőtagozata? Hogy ne lehessen választani? Bizonyára vannak olyan nőtársaink, akik szívesebben maradnának otthon , de a megélhetés miatt dolgozniuk kell. De sokan vannak olyanok is, akik maguk választják a lehetőséget, hogy napközben gyermekeikkel szakemberek foglalkozzanak, míg munkájukat végzik és délutántól ugyanúgy tudják biztosítani az otthon melegét, a család közelségét. Kérdezzük a Fidesz nőtagozatát, vajon a kerületi bölcsődék telítettsége miért 12o százalékos? Tényleg azt kell gondolnunk a XXI. Században, Európában, hogy egy nőnek nincs joga választani, nincs joga teljes életet élni?

Mi pontosan tudjuk, hogy anyának lenni a legnagyobb és legszentebb feladat, és az élet legszebb ajándéka az, hogy gyermekeket szülhetünk. De a gyermeknek is jó, ha édesanyja boldog kiegyensúlyozottságban tudja nevelni, úgy, hogy elvégzett, társadalmat is építő munkájára gyermekei is büszkék lehessenek.

Kérjük a Fidesz nőtagozatát, nézzenek szét ismerőseik, barátaik között, tegyenek fel kérdéseket a nőnek, köztük is az elsőt: tényleg nem akarjátok a választás szabadságát? Aki erre nemmel válaszol, az érezze úgy, hogy neki nincs meg a választás szabadsága , a többieket hagyjuk szabadon dönteni.
Forrás: MSZP Újbudai Nőtagozata
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását