2024. május 2. - Zsigmond

Görbiczék elkeseredtek

A magyar kézilabda-válogatott szerdán 27-21-es vereséget szenvedett Romániától a macedóniai Európa-bajnokság első meccsén. A csapat tagjai nem ilyen kezdésre számítottak.
2008. december 4. csütörtök 08:25 - Hírextra
A románok elleni Eb-nyitányon nyújtott teljesítményről semmilyen pozitívumot nem lehet elmondani, a mieink sok hibával, elképzelés nélkül játszottak, és esélyük sem volt, hogy legyőzzék ellenfelüket. A találkozón senki sem nyújtott kiemelkedő teljesítményt, nem meglepő, hogy a lányok igencsak nekikeseredtek a mérkőzés után. Imre Vilmos szövetségi kapitány a kezi.hu-nak nyilatkozva elmondta: megpróbálja felrázni együttesét a dánok elleni, pénteki mérkőzésre.

- A lányok elkeseredtek, de próbálunk úrrá lenni a helyzeten. A mai nem az a csapat volt, főként tempójában, amit az elmúlt bő egy hét alatt láttam. Csupán négy lerohanás gólt tudtunk lőni, ami csalódás. Az átlövő-teljesítményen és a ziccer-kihasználáson feltétlenül javítanunk kell. Dinu jól védett, naggyá is tettük, ő kifogott rajtunk. Föl kell rázni az együttest, hiszen most mindenki csalódott. A dánok ellen győznünk kell! - nyilatkozta Imre Vilmos.
Forrás: samsungsport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását