2024. április 25. - Márk

Fölényes Honvéd győzelem

Fölényes győzelmekkel kezdte meg szereplését a Bajnokcsapatok Európa Kupájában a Honvéd női vízilabdacsapata, amely a portugáliai selejtezőben egyformán 24 gólt lőtt első két riválisának.
2008. december 4. csütörtök 14:31 - Hírextra
eredmények, női vízilabda BEK-selejtező, A csoport:
Domino Honvéd - Portuense (portugál) 24-3 (5-0, 8-0, 6-2, 5-1)
Domino Honvéd - Linköping (svéd) 24-2 (6-1, 6-1, 6-0, 6-0)

A szerda éjszakába hajló és a csütörtök déli mérkőzés legjobbja a válogatott Kisteleki Dóra volt, aki a portugáloknak 4, a svédeknek pedig 7 gólt lőtt.

A hétcsapatos csoportban a magyar bajnok, friss hazai kupagyőztes csapatra csütörtök este még egy fellépés vár: az a magyar idő szerint 20:30 órakor kezdődő meccs, amelyen szintén csak a győzelem nagysága lehet kérdéses a brit West London Penguin SWC ellen.

A csoport hét résztvevője közül hat jut tovább a legjobb tizenhat közé, a Honvéd a tökéletes rajttal ezt a feladatát könnyedén teljesítette, s a folytatásban is - mert a péntek esti rivális, francia Nancy nem jelenthet gondot - igazából csak két fajsúlyos ellenfele lesz, mindkettő szombaton: reggel a pekingi olimpiai bajnokokat is felsorakoztató holland Leiden, este pedig a legjobb európai klubcsapatok között jegyzett orosz Kirisi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását