2024. április 29. - Péter

Igényeljünk energiaár-támogatást

Megkezdték azoknak a nyomtatványoknak a kiküldését, amelyeken a 2009-es esztendőre energiaár-támogatás igényelhető - közölte a Magyar Államkincstár (MÁK) szerdán az MTI-vel.
2008. december 3. szerda 14:55 - Hírextra
A Magyar Államkincstár küldeményeinek kézbesítése folyamatos, így 2008. december 15-ig kézhez kapják az íveket azok, aki már ebben az évben támogatást kapnak.

Az új igénylők a nyomtatványt a kincstári ügyfélszolgálati irodákban beszerezhetik, illetve letölthetik a MÁK honlapjáról. Aki a kitöltött és aláírt nyomtatványokat a csatolt mellékletekkel együtt 2008. december 31-ig postára adja, az már a januári számlával megkapja a támogatást.

Aki 2009. január 31-ig postázza a küldeményt, az is megkapja a januárra esedékes összeget, de azt visszamenőleg, a februári számlán írják jóvá számára.

Azoknak az igénylőknek, akik 2009. február 1. után adják fel kérelmüket, már csak februártól folyósítják a megállapított összeget.Az ártámogatás megállapításához szükséges igénylőlap a MÁK honlapjáról (www.allamkincstar.gov.hu) tölthető le; ott egy nyomtatványkitöltő szoftver formailag is ellenőrzi az adatokat. A kinyomtatott igénylőlapot a szükséges mellékletekkel együtt kell eljuttatni a lakóhely szerint illetékes államkincstári regionális igazgatósághoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását