2024. április 19. - Emma

Bombajó bokszolónő - pikáns képekkel

Bomba nő és bomba jó bokszoló - a szakma és a férfiak is a gyönyörű Belinszky Krisztina előtt hevernek. A ringben csak Baby becenévre hallgató fiatal világbajnok ráadásul imádja, ha hiányos öltözetben fényképezik. A Hírextra olvasói most közelebbről is me
2008. november 27. csütörtök 14:04 - Gedei Szilárd
- Elsőre megtetszett ez a sportág, amikor '95-ben először láttam női bokszot - kezdte el a történetét Kriszta. - Annyira megszerettem, hogy addig nyúztam aput, amíg levitt az egyik edzőterembe. Akkoriban még Erdei Zsoltival voltam egy csapatban, megtetszett az egész légkör, és ott ragadtam a teremben - mondta el a Hírextrának a legütősebb külsejű magyar ökölvívóhölgy.

Ilyen a boksz! Gyönyörű...

Baby egy napja
"Felkészülési időszakban reggel és délután is edzésen vagyok, a délelőtti egy körülbelül két órás futásból és kisebb gyakorlásokból áll, délután pedig következik a szermunka, iskolázás, kötelezés. Ha pedig már abban a stádiumban tartunk, akkor akár tizenöt háromperces menetet is végigbokszolok."
Azóta persze már túl van néhány edzésen, és jó néhány mérkőzésen is: Kriszti nemrég az amerikai Melissa Shaffer elleni világbajnoki címmérkőzésen megszerezte harmadik súlyában is a világbajnoki övet. Kis pihenő után már a jövő évi mérkőzését szervezi, mely ismét egy címmérkőzés a WIBA világbajnoki övéért. Az edzések és a fotózások közepette azért tudott időt szakítani a Hírextrára is, és örömmel mesélt nekünk következő, jövőre esedékes mérkőzéséről.

- Valószínűleg Amerikából vagy Japánból hoznak ellenfelet, de még nem lehet tudni, hogy ki fogja elvállalni - osztotta meg a Hírextrával a sportolói pályafutását nagyban befolyásoló információt a szőke bombázó. Kriszti ugyan már tizenhárom éve nyüstöli az ellent - először amatőrként, majd profiként -, olyan ismertségre azonban nem tudott szert tenni, mint kolléganői, a Rácz Félix által kiválóan menedzselt dr. Csábi Bettina és Miló Viktória.



Egy szál tréningfelső

Belinszky Krisztina
Nemzetiség: magyar
Becenév: Baby
Lakóhely: Érd, Magyarország
Születési hely: Budapest, Magyarország
Súlycsoport: minimumsúly
Születési idő: 1979 október 2.
Tréner: Kiss "Toto" Zoltán
Menedzser: Kiss "Toto" Zoltán
Mérlege: 17 győzelem (9 KO), 4 vereség, 2 döntetlen
Azonban még mindig nem késő, hogy az egész ország megismerje a nevét - jobbnál jobb fotósorozataival is erre törekszik. A dekoratív bokszolónő legújabb képein például mindössze egy tréningfelső takarja el gömbölyű idomait.

- Most is felkértek egy Mikulás-sorozatra, általában szívesen mondok igent a felkérésekre. Szerencsére általában a képek is jól szoktak sikerülni - ezt csak megerősíteni tudjuk. További jó hír a férfi rajongóknak, hogy Kriszti ugyan kapcsolatban él, de egyáltalán nem kötelezte el még magát.

- Van egy párom, de nem olyan komoly, hogy házasságra és gyerekekre gondoljak még - avatta be a Hírextrát a magánéletébe a világbajnoknő. Azaz jelen pillanatban van egy párja, aki egyébként civil, de mindenben támogatja őt.

Baby azt is elárulta a Hírextrának, hogy amit el akart érni a szakmában, azt lényegében már el is érte: a három súlycsoportban szerzett öt világbajnoki címét bizony irigyelhetik társai. Kriszti ugyanis - akármilyen meglepő - már karrierje vége felé jár, több mint tíz év élsporttal a háta mögött.

- Talán egy-két világbajnoki címet szeretnék még szerezni, de már így is eszembe jutott, hogy abbahagyom - tette hozzá még a szépséges sportolólány. Mert ugyan sokak szerint a legszebb magyar ökölvívóról van szó, és nem kevésbé tehetséges is, mégsem vált olyan ismertté, mint a már említett kolléganői.

Ismertségre vágyva

- Rácz Félix minden létező médiában reklámozta a lányokat, amikor ők befutottak, én is ott voltam, csak rólam nem lehetett annyit hallani - lebbentette le a fátylat a profi boksz könyörtelen világáról Krisztina. Persze ő azért nem zárkózik el a szerepléstől, akár egy bulvárlap címoldalán is szerepelne, csak jót írjanak róla.

Szóval minden csak hírverés kérdése, mint Belinszky Krisztina esetéből is kiderül. Nem elég ugyanis az eredmény és a kihívó képek sem mindig jelentik az országos ismertséget. De talán még nem késő újabb szurkolókat szerezni Baby így is komoly rajongótáborába.

Bizony ezek a képek is segítenek ebben...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását