2024. április 29. - Péter

Keleti Györgyi elrontott születésnapja

Bebéhez hasonlóan Keleti Györgyit is megviselte, hogy a Sági Szilárd által előre megadott alapanyagokból kellett főznie, és nem is sikerült úgy a vacsorája, ahogy szerette volna. Viszont a társaság levette a lábáról, különösen Schmuck Andor gáláns viselke
2008. november 26. szerda 10:28 - Hírextra
Keleti Györgyi a saját születésnapján főzött a Hal a tortán szerdai napján. Így az este témája is adta magát: a tökéletes születésnapi vacsorát kellett az asztalra varázsolnia. Ahogy a hét minden napján, most sem az este szakácsa, hanem Sági Szilárd vásárolt be. Györgyinek pedig az adott alapanyagokból, a saját kreativitása szerint kellett a vacsorát elkészítenie.

Az új típusú feladat hétfőn már Bebét is megviselte, Györgyi pedig szintén igen nehéznek találta a feladatot. Györgyi elárulta, eddig ez volt az egyik legnehezebb és legkatasztrofálisabb születésnapja. Bevallotta, hogy kamerán kívül kétszer is elsírta magát. Szeretek főzni, de Szilárd alapanyagaival nehezen tudtam mit kezdeni. Két egész kacsát kaptam belsőségekkel, ragacsos rizst és össze nem illő fűszereket. Nagyon elrontotta a hangulatomat, hogy nem volt lehetőségem olyan jót főzni, mint szerettem volna.”

Györgyinek nagyon tetszett az eheti társaság, különösen Csongrádi Katára figyelt csodálattal: „Sokat néztem őt profilból, miközben beszélt, és számomra teljesen úgy nézett ki, mint egy tündér. Ráadásul hihetetlenül ráérzett arra, hogy milyen ajándékra vágyom. Sosem járt még nálam, és nem tudta, hogy szeretem az angyalokat, mégis egy kis angyalt és angyalszárnyakat kaptam tőle ajándékba.” – mesélte Györgyi.

Györgyinek Bebe és Laci egy tortát is hoztak, Schmuck Andor pedig egy spanyol nyelvtanfolyammal ajándékozta meg, melyet egy barátja segítségével intézett el Györgyinek. „Andor egy igazi gentleman, erre nincs is más szó! Nem csak az ajándékai miatt, hanem a humora, az intelligenciája és a stílusa révén is. Minden este öltönyben érkezett, és még az asztalnál sem vette le a zakóját!”

Ráadás meglepetésként a vacsora végén Tóth Vera is megjelenik, és Györgyi kedvenc dalát énekli el: Csongrádi Kata férje, S. Nagy István szerzeményét, az Árva fiú-t.
Forrás: red lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását