2024. április 25. - Márk

Pezdány továbbjutott, Kovács kiesett

Pezdány Edina győzött, Kovács Mária viszont kikapott a nyolcaddöntőben a kínai Ningpóban zajló női ökölvívó-világbajnokságon.
2008. november 24. hétfő 11:31 - Hírextra
Az 57 kg-ban szereplő Pezdány a viadal honlapja szerint 7-5-ös pontozással győzte le az amerikai Alexandria Brianne Cardenast, s a következő körben már éremért léphet ringbe.

A legutóbb ezüstérmes Kovács a hazai Li Tang-csiével (Li Tang Jie) csapott össze, és szoros meccsen 7-6-os vereséget szenvedett. Ezzel megszakadt a 80 kg-os magyar öklöző remek világbajnoki sorozata: Kovács korábban mind a négy női vb-n döntős volt, kétszer győzött, kétszer pedig a második helyen végzett.

A hétfős magyar csapatból korábban Csik Mónika (48 kg) és Csejtei Csilla (66 kg) is kiesett. Szabó Beáta (60 kg), Nagy Tímea (63) és Ducza Anita (75) a keddi folytatásban lép szorítóba. Előbbi kettő a nyolc közé jutásért mérkőzik, utóbbi pedig az elődöntőbe kerülésért, azaz ha nyer, biztosan érmes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását