2024. április 29. - Péter

Drogterjesztő mamikák

Két idős drogdíler hölgyet tartóztatott le az olasz csendőrség Róma környékén: a 70, illetve 68 éves nagymama elsősorban kokainban utazott. Az idősebbik hölgyre aligha mondható, hogy egyszeri "megtévedésről" van szó: a legutóbbival együtt már összesen kil
2008. november 23. vasárnap 15:13 - Hírextra
Elsősorban a Róma közeli tengerparti vidéken tevékenykedett, ő látta el anyaggal a kisebb terjesztőket. Végül ostiai házában törtek rá a csendőrök néhány katonanő társaságában. A nagymama személyes holmija között meg is találtak több adag kokaint, valamint jelentős készpénzt, ami valószínűleg az üzletből származott.

A 68 éves, háromgyermekes, hétszeres nagymamán, aki kis celofáncsomagokat készített a kokainból, a Róma délkeleti peremvidékén fekvő Tor Bella Monicában kattant a bilincs. Ő még elővigyázatlanabb volt, mint kolléganője, mert az összes bűnjelet, a fél kiló kokaintól az adagoláshoz szükséges precíziós mérlegig egy zacskóban a konyhaasztalon hagyta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását