2024. május 21. - Konstantin

37 millió forint nyomravezetői díj

37 millió forintnyi nyomravezetői díjat tűzött ki eddig a rendőrség az utóbbi időkben, cigányok ellen elkövetett támadásokkal összefüggésben. A borsodi Nagycsécsen, valamint Pécsett történt, halálos áldozatokat követelő támadások kapcsán csütörtökön ajánl
2008. november 23. vasárnap 12:37 - Hírextra
A megyei rendőr-főkapitányságok vezetői ma csatlakoztak a "nyomravezetői díj akcióhoz": 14 esetben 1-1 milliót ajánlottak fel a nyomozások elősegítése érdekében. A Nemzeti Nyomozó Iroda szintén pénteken jelentette be, hogy három, megoldatlan támadás esetében él ezzel a lehetőséggel. A július 21-én Galgagyörkön, a szeptember 05-én Nyíradony külterületén, Tamásipusztán, valamint az augusztus 08-án Piricsén történtekkel összefüggésben, több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított nyomozás elősegítését várják az esetenként felajánlott egymillió forintos díjtól. A rendőrség külön nyomozócsoportot is felállított az efféle bűncselekmények felderítésére. Az országosan tevékenykedő csoportnak hat cigány származású rendőr is tagja. Az Országos Rendőr-főkapitányság felvette a kapcsolatot az Magyar Vadászkamarával, illetve az Országos Polgárőr Szövetséggel is, hogy a két szervezet együttműködésével előzzék meg a hasonló eseteket.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását