2024. április 19. - Emma

Hogy elélvezzen a nő...

Elég kellemetlen, és fárasztó dolog, hogy te mindent megteszel, hogy partnered elélvezzen, de mégsem sikerül. Kínos, mert fogalmad sincs, mit csinálhatsz rosszul, és fárasztó, amikor tested minden egyes pontja keményen dolgozik a cél érdekében.
2008. november 22. szombat 20:57 - Hírextra
Begerjedve?

Az egyik legjellemezőbb probléma, hogy nincs rádizgulva. Így akármennyire is brillírozol, nem lesz eredménye. Ezen sürgősen változtatnod kell! Tereld el a figyelmét arról, hogy görcsösen akarja az orgazmust, mert ez leblokkolja az agyát. Ha téged próbál meg kényeztetni, attól viszont ő is be fog indulni, mindenféle erőlködés nélkül.

Figyelj!

Ha nem akarod a véletlenre bízni (és a te helyzetedben nem kellene), akkor jegyezd is meg, mikor vannak nála azok a bizonyos „vad” napok. Nem lehet pontosan tudni, a te partnered biológiája hogy működik. Van, aki közvetlenül a menstruáció előtt, mások pedig rögtön utána élik meg. Ilyenkor jóval könnyebb a dolgod, mert a nők minden érintésre érzékenyebbek, sokkal inkább kívánják az orgazmust.

Nagy hiba, hogy sok pasi nem a megfelelő időpontban vált pózt, vagy ritmust: pont akkor, amikor a nő elindult az élvezetek útján. Ha hallod, hogy gyorsabban és intenzívebben lélegzik, akkor folytasd azt, amit csinálsz! Ne gyorsítsd, ne változtass!

Talán nem fektetnek rá elég nagy hangsúlyt, pedig ez a két olyan alapvető dolog, ami nélkül egy nő képtelen elélvezni. Most már semmi sem állhat az utadba!

Hogy csináld?

Ne csak arra az egy órára koncentrálj, hanem melegítsd elő a hangulatot végig, a nap folyamán! Flörtölj vele, hogy érezze, kívánod. Közös ebéd, kedves ajándék, és garantáltan jól indul az este. Ha még az időzítésre is figyelnél, akkor a ciklusa 14. és 28. napjára tedd, a peteérés és a menstruáció között. Ilyenkor a legfogékonyabbak a szexre!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását