2024. május 5. - Györgyi

Öngyilkos lett saját webkamerája előtt

Saját webkamerája előtt lett öngyilkos egy floridai fiatal pénteki híradások szerint. Mániás depresszióban szenvedett.A 19 éves Abraham Biggs gyógyszer-túladagolásban halt meg, halálos dózist vett be egy altatóból és egy antidepresszánsból.
2008. november 21. péntek 23:10 - Hírextra
A fiú először blogjában közölte, hogy véget vet életének, majd 12 órával később on-line adásban meghalt.Az egyik gyógyszert az orvosok írták fel neki, a másikhoz nem tudni, hogy jutott hozzá - közölte Wendy Crane nyomozó.

A hírek szerint Biggs-t az interneten figyelők közül néhányan még bátorították is, mások megpróbálták lebeszélni. Volt aki, arról folytatott vitát, hogy a bevett gyógyszeradag halálos-e. Nem tudni, mennyit nézték az öngyilkosságot.

A nyomozó elmondta, hogy a fiú a bodybuilding.com fórumán kezdett el írni szándékáról, de többen nem vették komolyan, mert már korábban is tett hasonló megjegyzéseket.

A rendőrség az internetes portál moderátorának segítségével jutott el a fiú lakhelyére, Pembroke Pinesba, de mire a helyszínre értek, Biggs már halott volt. Az eset szerdán történt.

A fiú apja úgy nyilatkozott az ABC News hírcsatornának, hogy Abraham depresszióban szenvedett, és benzodiazepint írtak fel neki bipoláris zavar, vagyis mániás depresszió ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását