2024. május 10. - Ármin, Pálma

A feljutás a cél a Fradinál

A másodosztályban szereplő Ferencváros labdarúgócsapatánál továbbra is a feljutás az elsődleges cél - ezt Bobby Davison vezetőedző jelentette ki a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2008. november 20. csütörtök 16:27 - Hírextra
"Jól teljesítettek a játékosaim, de a célunk, hogy folyamatosan fejlődjünk. Miután Magyarországon több mint három hónapos a szünet, így a futballistáknak gyakorlatilag egy ugyanolyan kemény alapozást kell majd végigcsinálniuk, mint nyáron" - mondta a tréner.

"Szerencsére a hátterünk már teljesen stabil, így nekünk csak a szakmai munkával kell foglalkoznunk" - közölte Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója, aki szerint Terry Robinson elnök vezetésével sikerülhet egy angol struktúrájú klubot felépíteni.

A játékos keretről az érintettek elmondták: a jelenlegi anyag arra valószínűleg elég lesz, hogy a csapat a következő szezonban az első osztályban szerepeljen, de azért szükségesnek tartják a további erősítést. Robinson hozzátette: számos játékost figyelnek, főként azok kerülhetnek majd középpontba, akik a Sheffield Unitedben esetlegesen kevesebb szerephez jutnak.

Robinson elmondta: ahhoz, hogy a klub minőségi játékosokat igazoljon, jelentős tőke kell, ám a televíziós közvetítések miatt kevesen mennek ki a mérkőzésekre - számítások szerint ilyenkor kétezren maradnak otthon -, az igazolások anyagi háttereit máshonnan kell megteremteni.

Az angol sportvezető hangsúlyozta: a jövőben megpróbálnak minél több szurkolót csábítani a stadionba, egyúttal elsődleges feladatának tartja, hogy a rasszizmust "partvonalon kívülre" szorítsa.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását