2024. április 24. - György

Bombasiker az új James Bond

70 millió dolláros - és ezzel a 007-es ügynök többi filmjét is megelőző - rekordbevételről számolnak be az észak-amerikai jegypénztárak a legújabb James Bond-film, A Quantum csendje bemutatása kapcsán - írja a BBC News internetes oldala.
2008. november 17. hétfő 15:23 - Hírextra
A második legnagyobb összegű nyitóbevétel a 2002-es Halj meg máskor! című filmhez köthető, míg a Casino Royale nem kevesebb mint 30 millió dollárt hozott a konyhára. Az akciófilm a második helyre szorította vissza a múlt heti első helyezettet, a 31 millió dolláros bevétellel büszkélkedhető Madagaszkár 2-t, és a többi mozifilm bevétele is igencsak elmaradozik a legújabb James Bond-film mögött.

Hollywood most elsősorban a hálaadási - a mozik szempontjából egyik legfontosabb - hétvégére összpontosítja az "erejét". A vámpírrománcról szóló Twilight, és a John Travolta hangját is megszólaltató Bolt című animációs komédia megjelenésétől újabb jegyvásárlási hullám megindulását várják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását