2024. május 17. - Paszkál

A bahreini sejk beperli Michael Jacksont

A bahreini királyi család hétmillió dollárra (közel másfél milliárd forint) pereli Michael Jackson amerikai popsztárt.A Bell Pottinger csoport azt mondja, Abdulla bin Hamad Al-Kalifa sejk szerződésszegéssel vádolja a sztárt a londoni bíróságnál.
2008. november 17. hétfő 20:10 - Hírextra
Az énekes közel ötmillió fontot, továbbá egy kulcsrakész stúdiót és egy Rolls Royce-t kapott a sejktől, cserébe 2006-ban két lemez elkészítését ígérte jótevőjének, valamint vállalta azt is, hogy fellép az országában. Az uralkodó azzal érvel, hogy mindebből semmi sem valósult meg.

Jackson anyagi helyzete 2003-ban ingott meg, amikor azzal vádolták, hogy Neverlandben molesztált egy tizenhárom éves fiút. Miután felmentették a vád alól, Bahreinbe költözött, de csak egy hete adta el kaliforniai birtokát, Neverlandet.

A per első napján csak a felek jogi képviselői jelentek meg, akik várhatóan megpróbálnak peren kívüli egyezségre jutni, hogy így lezárhassák a vitát.Az énekesnek a BBC szerint jelentős rajongótábora van Bahreinben és más közel-keleti országokban is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását