2024. május 6. - Ivett, Frida

A bírók visszatérnek

Az élvonalbeli kosárlabda-mérkőzések levezetésére alkalmas bírók közül további öten jelezték, hogy vállalnak találkozókat a jövőben. Erről Szabó György, a szövetség (MKOSZ) játékvezetői bizottságának elnöke tájékoztatta az MTI-t.
2008. november 16. vasárnap 19:43 - Hírextra
"Ádám József, Király László, Fekete László, Farkas János és Bognár Tibor is beszüntette a sztrájkot, velük együtt immár tíz olyan bírónk van, aki tagja az A- vagy AB-keretnek, azaz jogosult az NB I/A-s meccsek levezénylésére. Mivel az elnökségtől szabad kezet kaptam, a fiatalokkal feltöltött, rendelkezésre álló állományunk 50 főre tehető. Holnap újabb felhívást küldök szét a játékvezetőknek, remélhetőleg tovább bővül a lista" - mondta a jb-vezető.

A női ligát irányító Bodrogváry Ivánnak a pénteki bejelentésére reagálva - miszerint a csapatok jövő szerdától egységesen nem lépnek pályára minősített játékvezetők nélkül - Szabó György kifejtette: az tudomása szerint nem a liga egységes álláspontját, hanem csupán néhány klub szándékait tükrözi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását