2024. május 17. - Paszkál

Szívroham okozhatta a darukezelő halálát

Nagy valószínűséggel szívroham okozta annak a darukezelőnek a halálát, aki a fővárosban a Móricz Zsigmond körtéren, a 4-es metró építkezésén lett rosszul és hunyt el pénteken délután - közölte a közlekedési vállalat a helyszínre érkezett orvosra hivatkozv
2008. november 14. péntek 20:36 - Hírextra
Az 57 éves szakember a metróépítő cég egyik alvállalkozójának darukezelője volt - írta közleményében a BKV. A közlekedési vállalat saját halottjának tekinti a szakembert.

A darukezelő holttestét emelőkosárral hozták le negyven méter magasból - közölte korábban Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel. A mentés idejére a Bartók Béla úton a Kosztolányi Dezső tér felől érkező forgalmat - a tömegközlekedési eszközök kivételével - a rendőrök elterelték - tette hozzá közleményében a sajtóügyeletes.

Korábban a tűzoltóság arról tájékoztatott, hogy a daru éppen egy betonszállító konténert emelt a magasba, amely egy ház falának ütközött, de kisebb károkon kívül komolyabb sérülést nem okozott az épületben.

Molnár Péternek, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivőjének közlése szerint a ház ereszcsatornája és a tető szélén lévő deszkázat sérült meg, s a daru nem jelentett veszélyt a házban lakók számára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását