2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Angelina Jolie lassan felhagy a színészkedéssel

Angelina Jolie amerikai filmcsillag azt tervezi, hogy lassanként felhagy színészi karrierjével, hogy több időt szentelhessen Brad Pitt-tel közösen nevelt hat gyereküknek és karitatív tevékenységének.
2008. november 14. péntek 09:17 - Hírextra
"Már nem sokáig kívánok színészkedni" - mondta a BBC riporterének, aki a Clint Eastwood rendezte Changeling című filmje New York-i promóciója kapcsán ült le beszélgetni a hollywoodi sztárral. A családjáról, a moziról és jószolgálati munkájáról egyaránt szívesen beszélő Jolie elárulta: nem aggódik az idő múlása miatt, ami más színésznőket szorongással tölt el, mert előbb hagyja ott ő a filmet, mint ahogy az hagyná el őt.

A 33 éves színésznő elmesélte, hogy egyre szívesebben van otthon a hat kicsivel, akik közül három örökbe fogadott (Kambodzsából, Etiópiából és Vietnamból), három pedig Brad Pitt-től született.
A filmezéstől való visszavonulását úgy írta le, hogy egyre kevesebb filmet szeretne forgatni, és csak olyan produkciókban kíván szerepelni, amelyeket érdekesnek talál.

Szerencsésnek mondta magát, amiért azt csinálhatja, amihez kedve van, hogy van ideje történeteket mesélni, és elég sikeres ahhoz, hogy dönthessen arról, mit akar elmesélni.

A színésznő, aki az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különleges jószolgálati nagykövete, több munkát akar végezni a világban a gyermekjótékonysági szervezetek javára.

Mostani legfontosabb feladatának azt tartja, hogy felelősséggel gondoskodjon a gyerekeikről, és biztosítsa, hogy ő és Pitt mindig elérhetőek legyenek a számukra.Elmondta, aktív kíván maradni, mindenekelőtt azért, hogy gyerekeinek megmutassa a világot, hogy megtanítsa nekik, a világ sokszínű, különböző kultúrák léteznek benne.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását