2020. október 23. - Köztársaság kikiált., Gyöngyi

Az ORTT csak a véglegesített médiatörvénnyel hajlandó foglalkozni

Csak a végleges médiatörvény-tervezettel foglalkozik az Országos Rádió és Televízió Testület - döntött az egyik résztvevő közlése szerint szerdai ülésén az ORTT.
2008. november 12. szerda 18:47 - Hírextra
A neve mellőzését kérő forrás az MTI-nek azt mondta: azért döntöttek így, mert tudomásuk szerint a javaslat nyilvánosságra hozatala óta is folynak e témában ötpárti tárgyalások, amelyeken akár jelentősen is változhat a javaslat szövege.

Az ötpárti egyeztetések egyik, név nélkül nyilatkozó állandó résztvevője arról beszélt az MTI-nek: a médiatörvény tervezetén dolgozó, az öt parlamenti párt egy-egy képviselőjéből álló testület azon van, hogy még az idén megszülessen a 13 éves törvény helyébe lépő új jogszabály, ám "a parlamenti menetrend szerint elképzelhető legkésőbbi időpontig" vár a benyújtással, hogy összehangolják az anyagot a beérkező javaslatokkal.

Közlése szerint valószínűleg kezdeményezik, hogy a házszabálytól való eltéréssel tárgyalja a törvényjavaslatot az Országgyűlés.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását