2024. május 8. - Mihály

A rali el van havazva

A Szováta környékén lévő nagy mennyiségű hó miatt a szervezők megváltoztatták az április 20. és 26. között sorra kerülő Közép-Európa-rali romániai útvonalát - tudatta csütörtökön az MTI-vel közleményben a párizsi székhelyű A.S.O.
2008. április 10. csütörtök 13:17 - Hírextra
Miután számos próbálkozás ellenére sem sikerült a havas utat járható állapotba hozni, az A.S.O. úgy határozott, hogy biztonsági okokból törli a Szováta környéki szakaszokat. Az útvonal kidolgozásán fáradozó csapatnak a körülmények miatt a rendelkezésre álló idő túl rövidnek bizonyult ahhoz, hogy megfelelő pontossággal meg tudja határozni a Szováta környéki útszakaszt.

A Közép-Európa-rali Romániában így kizárólag Nagybánya környékén zajlik majd. A versenyzők április 20-án, vasárnap délután érkeznek meg a városba, ahol hétfőn és kedden négy szelektív szakaszt tesznek meg, majd visszatérnek Magyarországra.

A világ legjobb terepralisait felvonultató viadalon - melynek rajtja április 20-án a budapesti Hősök terén lesz - 135 motor, 86 autó és 46 kamion próbál majd szerencsét. A verseny április 26-án Balatonfüreden ér célba.

A Közép-Európa-rali programja:
április 18. és 19.: gépátvétel, ellenőrzés
április 20.: Budapest-Nagybánya (Baie Mare)
április 21.: Nagybánya és környéke
április 22.: Nagybánya-Debrecen
április 23.: Debrecen-Veszprém
április 24.: Veszprém és környéke
április 25.: Veszprém és környéke
április 26.: Veszprém-Balatonfüred
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását