2024. április 27. - Zita

Holyfield Zürichben száll ringbe

Nagy valószínűséggel Zürichben rendezik meg december 20-án Nyikolaj Valujev és Evander Holyfield nehézsúlyú mérkőzését a Boksz Világszövetség (WBA) világbajnoki övéért.
2008. november 12. szerda 20:55 - Hírextra
A címvédő orosz óriás klubja, a német Sauerland istálló szerint már csak a szervezet beleegyezése szükséges a helyszínnel kapcsolatban.

A kihívó, 46 éves amerikai legenda sikere esetén minden idők legidősebb világbajnoka lenne. A jelenlegi csúcstartó honfitársa, George Foreman, aki 1994-ben 45 évesen verte meg Michael Moorert.
Holyfield - aki mindössze 750 ezer dollárt kap a fellépésért - karrierje során négyszer ült már a nehézsúly trónján, 53 profi meccséből 42-t nyert meg, kilencszer kapott ki és kétszer ért el döntetlent. Külön érdekesség, hogy 54 meccséből csupán négyet vívott az Egyesült Államokon kívül.

Valujev 49 eddigi mérkőzéséből 48-at megnyert, s csupán egyet veszített el, a WBA övét másfél év után idén augusztusban szerezte vissza, miután az üresen álló trónért kiírt mérkőzésen - vitatott - pontozással legyőzte Joe Ruizt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását