2024. május 10. - Ármin, Pálma

Bajnai Gordon tájékoztatja a gazdasági csúcs résztvevőit a feladatokról

A kormány megtárgyalta a gazdasági helyzettel kapcsolatos feladatokat, és felhatalmazta a nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztert, hogy ezekről a gazdasági csúcs résztvevőinek tájékoztatást adjon - közölte a kormányszóvivő a szerdai tájékoztatón.
2008. november 12. szerda 17:32 - Hírextra
Budai Bernadett tájékoztatása szerint a kormány négy témakörre épülő kerettervet ajánl megvitatásra a gazdasági csúcson. Ide sorolta a gazdaság finanszírozási helyzetének megoldását, különös tekintettel a kis- és középvállalkozásokra, az export- és a hazai piacok szűküléséből fakadó keresletcsökkenés ellensúlyozását, a munkahelyek megtartásának eszközeit, valamint a versenyképesség kérdését.

A kormány természetesen a társadalmi és politikai partnerektől is azt várja, hogy mutassák be saját javaslataikat ezekben a témákban - tette hozzá.

Emlékeztetett arra: Gyurcsány Ferenc azért kezdeményezte a gazdasági csúcsot, hogy a kormány, a törvényhozás és a társadalmi partnereknek parlamenti keretek között vitassák meg, mit lehet tenni a válság hatásainak csökkentése, a magyar emberek és magyar vállalkozások megvédése érdekében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását