2024. április 29. - Péter

Előkészítő ingyen

Halmozottan hátrányos helyzetű diákok számára szervez öt tantárgyból ingyenes érettségi előkészítőt a Katapult Mentorprogram az ELTE Karrierközponttal együttműködve, a lehetőséggel azok az érettségizők élhetnek, akik idén február 15-ig felsőoktatási intéz
2008. február 15. péntek 08:20 - Hírextra
Az vehet részt a Katapult Mentorprogram által ingyenesen indított érettségi előkészítő tanfolyamon, aki a 2008. évi felvételi eljárás során halmozottan hátrányos helyzetűnek minősül és a jelentkezési lapon bejelöli az 50 többletpontra való jogosultságát, valamint a jelentkezési határidőig, azaz február 15-ig csatolja a szükséges igazoló dokumentumokat.

Az ingyenes előkészítőt a programot az ELTE Karrierközpont Felvételi Előkészítő Irodával együttműködve szervezik, azonban a tanfolyam alapvetően távoktatásos lesz, hogy az ország minden területéről igénybe vehessék az érintett érettségizők. Öt tantárgyból - magyarból, történelemből, matematikából, biológiából és kémiából - lehet előkészítőre jelentkezni.

Az ingyenes érettségi előkészítőre való jelentkezésen kívül a halmozottan hátrányos helyzetűeknek a Katapult Mentorprogramtól a felvételi eljárás alapdíjának visszaigénylésére is lehetőségük van.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását