2024. április 26. - Ervin

Ákos-nap a VIVA-n

Minden, amit Ákosról tudni kell – pénteken a VIVA képernyőjén minden kiderül. Délelőttől késő estig az énekes klipjei láthatóak, nyomon követhetjük a munkásságát, és a zenész lesz a az Interaktív vendége is. Ákos mesél a zenéről, a zenésztársakról,
2008. november 6. csütörtök 20:17 - Hírextra
Kisó egyébként nagy tisztelője a zenésznek, ezért külön örül, hogy ő láthatja vendégül a pénteki Interaktívban.

Ki Ákos kedvenc női előadója? Kik azok a zenésztársak, akik nélkül egy-egy koncertje nem lenne az igazi? Honnan jön az ihlet? Hogyan élte meg az életében az „elsőket”?

Minden kiderül november 7-én a VIVA-n, a negyven esztendős Ákosról, aki idén megkapta A magyar könnyűzenéért VIVA Comet-díjat is. Már öt éve, ha Ákos a VIVA vendége, Kisó készíti az interjúkat. A műsorvezető most azt is elárulta, nagy tisztelője az énekesnek.

„Már öt éve, minden alkalommal, amikor Ákos a VIVA vendége, én vagyok a műsorvezető. Nagyon tisztelem a munkásságát, habár a Bonanza Banzai idején – koromnál fogva – még nem követtem a pályafutását, csak a nővérem volt rajongó. Én a szólókarrierje kezdete óta rengeteg koncerten voltam, többször a zenekarral együtt utaztam a turnébuszon, hiszen forgattam is velük.” – mesélte Kisó.

Nemcsak az Interaktív szól majd Ákosról pénteken, egész nap számos klipje látható lesz a VIVA-n. Az énekes és zenekara egyébként mostanában elég elfoglalt: turnézáró dupla koncertjükre készülnek, amelyre november 28-án, pénteken kerül sor a budapesti Művészetek Palotájában.

VIVA Interaktív – minden nap 15.00 és 17.00 óra között a képernyőn!

Ákos-nap a VIVA képernyőjén – november 7-én!
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását