2024. május 3. - Tímea, Irma

Kiemelt sportolókat köszöntöttek

A kerek évfordulós születésnapjukat októberben ünneplő kiemelkedő sportolókat, illetve a hazai sportélet meghatározó személyiségeit köszöntötte kedden az Önkormányzati Minisztérium sport-szakállamtitkársága.
2008. november 4. kedd 12:24 - Hírextra
Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter elismerő oklevelét és a könyvjutalmakat Török Ottó sportszakállamtitkár adta át az ünnepelteknek: Boskovics Jenő (80 éves) sportújságírónak, az MTI örökös tudósítójának; Rákosi Gyula (70) olimpiai bronzérmes labdarúgónak; Királyné Siry Emerencia (60) olimpiai és világbajnoki negyedik helyezett röplabdázónak; Machán Róbert (60) többszörös szenior világbajnok teniszezőnek; Kelemen Zoltán (50) olimpiai bronzérmes tornásznak; Fodor Mária (50) világbajnoki bronzérmes búvárúszónak; Bódi István (50) Európa-bajnoki bronzérmes karatézónak.

"Október 8-a óta folyamatosan tart az ünneplésem, ez nagyon kellemes, mert sosem voltam így elkényeztetve. Jólesik, hogy az állami sportvezetés figyel az egykori versenyzőkre is, na és az is remek dolog, hogy ilyenkor lehetőség van találkozni a régi társakkal. Az, hogy a Népstadion Iharos-termében köszöntöttek minket, az én szívemnek különösen megható, mert felidézi az egykori népstadionbeli meccsek hangulatát" - mondta Rákosi Gyula az MTI-nek.

Boskovics Jenő arról beszélt, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, mert a magyar sport aranykorában dolgozhatott. Egy valamit sajnál, mégpedig azt, hogy nem tudósíthatott a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki győzelméről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását