2024. április 30. - Katalin, Kitti

Fodor: nekünk bármelyik elnökjelölt győzelme jó

Mindkét amerikai elnökjelölt politikája kedvező lehet Magyarországnak - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke kedden Budapesten az MTI-nek.
2008. november 4. kedd 23:52 - Hírextra
Két jó jelölt versengett egymással, és Magyarország számára mindkét jelölt politikája kedvező lehet. John McCain érti Magyarország és Kelet-Európa problémáit, Barack Obama pedig nyitott erre - mondta Fodor Gábor az amerikai kereskedelmi kamara választási fogadásán.

A liberális politikus szerint rendkívül érdekes volt a kampány, például nagyon erősen megjelent benne a változás hangsúlyozása.

Fodor Gábor kiemelte: ő Barack Obama mellett teszi le a voksát, de az SZDSZ ügyvivői közül többen John McCain politikáját támogatják, a pártnak pedig nincs egységes álláspontja a kérdésben. Ennek a kettősségnek az az oka, hogy az SZDSZ társadalompolitikája inkább szociálliberális, a gazdaságpolitikája inkább jobboldali liberális - mondta a pártelnök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását