2024. április 25. - Márk

Tűzben égett egy ember

Meghalt egy 47 éves férfi, amikor lakóháza valószínűsíthetően gyújtogatás miatt csaknem teljesen leégett hétfő hajnalban a Győr-Moson-Sopron megyei Koroncó községben - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2008. november 3. hétfő 10:37 - Hírextra
Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a szomszédok vették észre, hogy ég a ház, ők értesítették a tűzoltókat. A szerencsétlenül járt férfi idős szüleivel élt együtt, nekik sikerült kimenekülniük a házból. A 47 éves férfi halálát az elsődleges orvosi vélemény szerint füstmérgezés okozta.

A sajtóreferens közölte: a tűzoltóságtól kapott jelentés szerint valószínűsíthető, hogy gyújtogatás történt. Ezt látszik megerősíteni a szomszédok állítása, amely szerint nem ez volt az első ilyen eset az érintett családnál.

Pesztenlehrer Lajos ezredes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatója az MTI-nek elmondta: a tűzoltók három autóval vonultak a helyszínre, 40 perc alatt fékezték meg a lángokat. A ház nagyobb része lakhatatlanná vált.

A tűzeset okát a hatóságok vizsgálják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását