2024. április 26. - Ervin

Botox miatt fél tükörbe nézni a színésznő

A botoxinjekciók hatásával nem mer szembesülni, vagy tényleg nem érdekli a külseje? Nicole Kidman igazán nem panaszkodhat a megjelenésére: az alakja és a szépsége 41 éves kora ellenére is a huszonévesekével vetekszik. Éppen ezért meglepő, hogy nemrég azt
2008. november 3. hétfő 10:54 - Hírextra
- Nem vagyok az ifjúság megszállottja. Abban nincs semmi bölcsesség. Reggelente öt perc alatt elkészülök, a hiúság ugyanis nem az erősségem. Utálom a tükröket, de elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak – árulta el a színésznő.

Nem véletlen, hogy Nicole megszállott egészségmániás. Még főiskolára járt, mikor édesanyjánál mellrákot diagnosztizáltak, amiből végül szerencsésen kigyógyult. – Láttam szenvedő embereket. Úgyhogy eldöntöttem, az én végzetem a mozgás lesz. Remélem, öregkoromban is képes leszek majd futni, sétálni és hegyet mászni. Imádok a szabadban bóklászni, máskülönben kalitkában érzem magam. Csodás dolog látni a felkelő napot, és felsóhajtani, milyen szép napra ébredtünk ma is – lelkendezett az ausztrál szépség a Parade magazinnak.

Talán még el is hinnénk ezt a sok ömlengést, ha nem látnánk, hogy Nicole hogy küzd nap mint nap az öregedés ellen. Az egykor természetesen gyönyörű sztár arca az évek alatt rengeteg botoxinjekcióvel lett gazdagabb, emiatt ma már mosolyogni sem tud rendesen. Ha neki ez az egészség, hát lelke rajta…
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását