2024. április 27. - Zita

Sima továbbjutás

Csoportelsőként, a harmadik mérkőzését is megnyerve jutott be a LEN Kupa legjobb 16 gárdája közé a Honvéd férfi vízilabdacsapata. Eredmény, LEN Kupa, 2. selejtezőkör, K csoport, 3. játéknap: Honvéd Domino – Kiosz (görög) 14-3 (4-0, 3-1, 5-1, 2-1).
2008. november 2. vasárnap 14:09 - Hírextra
A kvartett Kőér utcában rendezett kvalifikációs tornáján a magyar bajnoki bronzérmes vasárnapi záró fellépésén is fölényes biztonsággal diadalmaskodott. Jellemző, hogy a görög pontvadászatban jelenleg negyedik helyen álló vendégek 14 perc elteltével lőtték első góljukat az edzőmeccsé átlényegült találkozón.

A befejező fordulóban a hazai együttesnél jobbnál jobb teljesítményt nyújtva egymást múlták felül a játékosok. Közülük is kiemelkedett a háromszoros olimpiai bajnok csapatkapitány, a nem csupán centerként jeleskedő Molnár Tamás, aki négy alkalommal is eredményes volt. Ahogy korábban, vasárnap is kiemelkedően pólózott az ifjúsági Európa-bajnok Bátori Bence, továbbá a vb-ezüstérmes Szivós Márton, ők egyformán háromszor vették be a görög kaput. Ráadásul a magyar kapuban a kétszeres ötkarikás aranyérmes Gergely István kifogástalanul védett.
A csoport másik összecsapásán:

PVK Val Prcanj (montenegrói) – Portinado (portugál) 17-10 (5-1, 3-4, 5-2, 4-3)

A csoport végeredménye: 1. Domino Honvéd 9 pont, 2. Kiosz 6, 3. Prcanj 3, 4. Portinado 0
Továbbjutott a Honvéd és a Kiosz.

korábban:

J csoport (Montpellier):

Szeged-Beton VE - Arkonia Szczecin (lengyel) 20-7 (7-2, 2-1, 7-0, 4-4)
A Szeged is továbbjutott.

később:

L csoport (Barcelona):

Uniqua-UTE - Rotherham (brit) 10:30 ó

A második számú kontinentális sorozatnak számító LEN Kupában a legjobb 16 csapat nyolc párban folytatja majd a küzdelmet, a sorsolást jövő vasárnap tartják Budapesten, a Honvéd szervezésében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását