2024. április 28. - Valéria

Nyilvános az IMF-megállapodás

Alaptalanok azok az ellenzéki felvetések, amelyek szerint a kormány nem ad tájékoztatást a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval körvonalazódó megállapodással kapcsolatban; a dokumentum fő elemei már most hozzáférhetőek a Pénzügyminisztériu
2008. október 31. péntek 13:15 - Hírextra
Hozzátette, hogy a főbb adatokat tartalmazó dokumentumot az oldalon belül a közlemények link alatt a magyar kormány és a Magyar Nemzeti Bank stabilizációs erőfeszítései cím alatt lehet megtalálni.
A kormányszóvivő kijelentette: a keddi ötpárti egyeztetésen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nyilvánvalóvá tette, hogy nyitott a konzultációra, tehát bármikor kész a parlamenti bizottságok előtt vagy bármely más fórumon tájékoztatni a képviselőket arról, hogy a válságkezelő csomag milyen elemeket tartalmaz.

Budai Bernadett emlékeztetett rá, hogy a Nemzetközi Valutaalap igazgatótanácsa várhatóan november elején tárgyalja a megállapodást. A kormány a végleges megállapodás életbe lépése után teljeskörű tájékoztatást ad majd a parlamenti képviselőknek. Erre a tájékoztatásra várhatóan az Országgyűlés bizottságaiban kerül majd sor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását