2024. május 4. - Mónika, Flórián

Minisztériumi tanácsok a brazil kurváknak

A brazil prostituáltaknak ötletességükkel, szeretetteljes becéző szavakkal kell ügyfeleiket levenniük a lábáról - ilyen és ehhez hasonló tanácsokkal látta el a munkaügyi minisztérium a legősibb foglalkozás latin-amerikai művelőit.
2008. október 31. péntek 09:25 - Hírextra
Az útmutatás a minisztérium honlapján is szerepel - olvasható a Sky News honlapján.
A tárca szerint a szexipari dolgozóknak nem árt, ha egy-két idegen nyelvet bírnak, így ugyanis könnyebben kommunikálnak majd a külföldi turistákkal.

A 2002-ben indított honlapon szerepel útmutatás arra is, hogy hogyan beszéljék meg az örömlányok ügyfeleikkel az óvszerhasználatot, ahogy találnak a HIV-fertőzésről is információt.

Sokan kritizálják Brazíliában a honlap stílusát, s a bírálók arra is rámutatnak, hogy a hírportál bátorítja a prostitúciót.

A munkaügyi minisztérium szóvivője szerint a hírportál tartalmát civil szervezetekkel és a prostituáltak képviselőivel közösen alakították ki, s az örömlányokat jogaikról kívánták ily módon felvilágosítani. Ennek ellenére a szóvivő elismerte, hogy vannak kivetnivalók a honlap hangnemében, így a szájton szereplő szövegeket még az idén átírják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását