2024. május 2. - Zsigmond

Feleségnek barna, szeretőnek szőke nő kell

Egy brit felmérés szerint a férfiak többsége legszívesebben szőke hölggyel randevúzna, feleségnek azonban inkább sötétebb hajú nőt választana. A jelek szerint a hajszínnel kapcsolatos sztereotípiák még mindig tartják magukat.
2008. október 31. péntek 20:52 - Hírextra
A szigetországban elvégzett vizsgálat résztvevőinek ötöde mondta azt, hogy a szőkék szexisebbek más nőknél, majdnem felük pedig szórakoztatóbb társaságnak tartja őket más hajszínű hölgyeknél, így randevúknál és barátnőkeresésnél előnyben vannak. Ha azonban házasságról van szó, a barnák visszavágnak: a válaszadók több mint fele inkább egy sötét hajú nőt venne feleségül, mert őket megbízhatóbbnak és érzékenyebbnek tartja.

A felmérést készítő fodrászüzletlánc vezetője meglepőnek nevezte az eredményeket, nem számít arra, hogy 2008-ban még mindig ilyen erősen tartja magát a szőke-barna ellentét. Andrew Collinge hozzátette: mindez nem jelenti azt, hogy a nőknek érdemes drasztikus külső megújulásba fogniuk, mert a férfiak közel sem csak a hajszín alapján választanak.

"Sokkal fontosabb, hogy legyenek boldogok, attól válnak ugyanis vonzóvá, ha elégedettek a külsejükkel, önmagukkal" - fogalmazott a fodrász.

A háromezer válaszadó férfi 51 százaléka mondta azt, hogy a barnák alkalmasabbak a családalapításra, mert jobbak az otthoni szervezésben, 48 százalék pedig a főzésben tartja őket kiválóbbnak.
Forrás: inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását