2024. május 2. - Zsigmond

A tökéletes női orgazmusért

Oké, már jó ideje az előjátékon dolgozol, remélhetőleg beindult a csaj, szóval épp itt az ideje, hogy fizikailag is belemássz! Mielőtt a kedvenc és tuti biztos szex- pózba helyezkedsz, még sokkold pár orgazmussal a nőt! Szó szerint, jöhet az a világ, ami
2008. október 31. péntek 18:38 - Hírextra
Az első kérdés: Milyen orgazmust szeretnél ma estére? A csiklót, a G-, vagy az A-pontot céloznád? A megfelelő döntés meghozáshoz ismerned kell a másik igényeit.

Vannak nők, akik szerint a G-pontos élvezet egyáltalán nem jó, sőt fájdalmas, és kellemetlen. Másokat meg egyenesen a mennybe repít! Az A-pont is legalább ennyire megosztja a nőket, mert a méhnyak és húgyhólyag között található. Vannak, akik rögtön elélveznek, másoknak viszont fáj, ha a pénisz a méhnyak falához ér.

Térképezz fel mindet, hogy valódi élményben részesítsd a barátnőd, hacsak nem akarod, hogy színleljen!

A pózon sok múlik! Lehet erotikus és vad, de gátolhat is az orgazmus elérésében! És persze az sem mindegy, hogy melyik típusú orgazmushoz, honnan közelítesz!

Mindent az A-pontos orgazmusról!

Mély behatolást igényel, hogy egyáltalán elérd a megfelelő helyet! Nem dörzsöléssel, hanem nyomkodással ingerelhető legjobban! Azt a pózt kell megtalálnod, amelyben nem túl erősen ingerled!

Mindent a G-pontos orgazmusról!

A hüvely felső falán van, mindössze néhány centi mélyen! A felszíni behatolás is elég, hogy kellőképpen izgasd! Ezt is gyengéden, nyomással ingereld!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását