2024. május 5. - Györgyi

Színlel vagy tényleg orgazmusa van?

Minden szexuálisan aktív férfi legnagyobb félelme az, ha a partnere vagy a partnerei megjátsszák az orgazmust. Mit tegyen tehát, ha rájön, hogy a lány csak tetteti, hogy a gyönyör mennyországában van? És ami a legfontosabb: hogyan érje el, hogy az amatőr
2008. október 29. szerda 21:33 - Hírextra
A női orgazmust mindig is valami rejtély övezte a férfiak számára (és sok nő számára is). Ellentétben a férfiak garantált kielégülésétől, a női orgazmus sosem biztos.

A férfi szexuális technikái, a nő tudása, hogy hogyan működik a teste és miként reagál a különböző dolgokra, és a nő szex közbeni hangulata is mind-mind szerepet játszik az orgazmusban.

Kezdjük az első leckével: tudd meg, hogy melyek azok a jelek, melyekből észre kellene venned, hogy a nő csak tetteti, hogy a csúcsok csúcsán van!

1. jel, hogy talán csak megjátssza az orgazmust

A vér áramlása jelzi. Ha egy nő izgalmi állapotban van, vér áramlik a testének bizonyos részeibe. Ezek a változások a legjelentősebbek (és a leginkább hasznosak a férfiaknak), amikor egy nő kezd elélvezni. Itt vannak a vér áramlásának jelzései, melykre megéri figyelned:

A. Szex közben nézd az arcát és jegyezd meg, hogy mikor pirul el, vagy mikor lesz a pofija tűzpiros (persze nem a szégyentől). Ha egy nőnek orgazmusa van, a vér az arcába tolul, ezért láthatod azt sokkal rózsásabbnak, mint általában.

B. Egy másik jellegzetes testrésze a nőnek, ami megtelik vérrel orgazmus közben, az a mellbimbó – szex közben figyelj ezek változásásra is, különösen akkor, amikor közeleg az orgazmusa. Amikor tényleg kezd elélvezni, a mellbimbói sokkal keményebbé válnak, és előre merednek majd.

C. A mellkasa is kitűnő hely arra, hogy az orgazmus utáni hatásokat tanulmányozd. A nők jelentős százalékának – rögtön az orgazmus után – kissé pirossá válik a mellkasa, mintha enyhe kiütések jelennének meg rajta. Ha a partnerednek is vannak ilyen “tünetei”, akkor biztosra veheted, hogy nemcsak megjátssza, hanem valóban te juttattad el a csúcsra.

D. És végül, a szeméremajkak. Kissé megduzzadnak és vörösebbé válnak; ez jelzi, hogy nem szerepet játszik a barátnőd.

2. jel, hogy talán csak megjátssza az orgazmust

Az előbb említett jelek azonban általában csak rögtön a női orgazmus után láthatóak. Ez a mostani jel sokkal jobban észrevehető, ha a barátnőd tényleg kielégül. Próbáld megérezni a vaginája kis összehúzódásait. Ezek az enyhe rángatózások természetes eredményei annak, amit a nő tapasztal és érez szex közben, illetve pontos jelzői annak, hogy elélvez-e vagy sem.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását