2024. május 5. - Györgyi

Nehezen nyert az Újpest

Az Újpest hazai pályán 3-1-re legyőzte a Paks együttesét a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójában, ezzel pontszámban beérte a listavezető Debrecent.
2008. október 27. hétfő 06:04 - Hírextra
Eredmény:
Újpest FC-Paksi FC 3-1 (0-0)
-----------------------------
Szusza Ferenc Stadion, 4500 néző, v.: Bognár
Gólszerzők: Kabát (65., 90.), Korcsmár (82.), illetve Kiss T. (52.)
Sárga lap: Bozic (3.), Kabát (23.), illetve Böde (26.), Kriston (34.)

Újpest:
---------
Balajcza – Dudic, Lipták, Korcsmár, Mijadinoski - Bori, Sándor Gy. (Jucemar, 75.), Bozic, Pollák (Foxi, 65.) - Rajczi, Kabát

Paks:
------
Kovács A. – Kriston (Vári, 67.), Salamon, Pandur, Hanák – Heffler, Böde, Sipeki, Csehi (Zováth, 74.) - Kiss T. (Báló, 86.), Tököli

Az első félidőben óriási mezőnyfölényben futballozott az Újpest, ám az eredményben ez nem mutatkozott meg, hiszen a támadók a legnagyobb lehetőségeket is elszalasztották – többek között Kabát révén, aki büntetőt hibázott a 42. percben.

A fordulást követően Kiss jóvoltából vezetést szerzett a Paks. A hazaiak lendülete ettől függetlenül nem tört meg és Kabát a 65. percben kiegyenlített.

A hajrában, ha lehet még fokozta a nyomást Szentes Lázár együttese, ennek pedig Korcsmár fejesgólja révén meg is lett az eredménye, sőt, a végén még Kabát is bekotort egy labdát, így az Újpest otthon tartotta a három pontot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását