2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Klicsko nem bokszol

Elmarad Vlagyimir Klicskónak, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú ukrán világbajnokának Alekszandr Povetkinnel december 13-ra tervezett címvédő mérkőzése, mert a kihívó orosz ökölvívó megsérült.
2008. október 26. vasárnap 09:19 - Hírextra
A németországi Mannheimbe tervezett mérkőzés elmaradását külön-külön jelentette be Povetkin menedzsere, illetve a német Sauerland istálló.

Povetkin a bal bokáján szalagszakadást szenvedett, miután edzés közben az erdőben futva megbotlott egy fa gyökerében. Menedzsere szerint négy hétig teljes pihenésre van szüksége, így legkorábban november végén folytathatná a felkészülést; ilyen körülmények között pedig szó sem lehet a december 13-ra tervezett összecsapásról.

A decemberi meccs lett volna a WBO és az IBO szervezeteknél is bajnok Klicsko 55. profi mérkőzése. Az ukrán klasszis eddigi mérlege 51 győzelem és 3 vereség. Povetkin lényegesen tapasztalatlanabb nála, igaz, eddigi 16 meccsén mindig győzelmet aratott, tizenkét esetben kiütéssel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását