2024. május 4. - Mónika, Flórián

Kényszerleszállás Ferihegyen

Kényszerleszállást hajtott végre a Lufthansa légitársaság Bukarestből Münchenbe tartó járata vasárnap délután a Ferihegyi repülőtéren; erről a Budapest Airport kommunikációs vezetője tájékoztatta az MTI-t.
2008. október 26. vasárnap 17:55 - Hírextra
Kényszerleszállást hajtott végre a Lufthansa légitársaság Münchenből Bukarestbe tartó járata vasárnap délután a Ferihegyi repülőtéren; erről a Budapest Airport kommunikációs vezetője tájékoztatta az MTI-t.

Szollár Domokos közölte: az Airbus 319-es 99 utassal a fedélzetén 16.00 óra előtt nem sokkal szállt le Ferihegyen, mert a műszerfal hibát jelzett. Hozzátette: az ügyet a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) vizsgálja.

Mint mondta, sem személyi sérülés, sem egyéb kár nem keletkezett.

Közölte: a Lufthansa légitársaság feladata, hogy gondoskodjék az utasokról, ami azt jelenti, hogy vagy az esti menetrend szerinti járattal jutnak el a román fővárosba, vagy egy különgéppel szállítják tovább a jelenleg Ferihegyen várakozó utasokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását