2024. május 5. - Györgyi

"Megfizetjük Gyurcsány Ferenc és családjának nyugodt hétköznapjait."

Draskovits Tibor Rendészeti és Igazságügyi Miniszterhez, Dr Bencze József Országos-és Tóth Gábor budapesti Rendőrfőkapitányokhoz!
2008. október 25. szombat 10:28 - Hírextra
Tisztelt Miniszter Úr, Tisztelt Főkapitány Urak!

Minden jó érzésű magyar ember örül, ha hazánkban és annak fővárosában rend uralkodik.
Önök már bizonyítottak ezen a téren. Hisz idén október 23-án rend és fegyelem uralkodott Budapesten, szeretett hazánk fővárosában. Rend és fegyelem, mert "hőn szeretett Miniszter Elnökünk" nyugodt ünneplése az ország lakosságának, adó fizető népének 310 milliójába került.
Megfizetjük Gyurcsány Ferenc és családjának nyugodt hétköznapjait, az ünnepeikről már nem is beszélve.

Ugye nem azt akarják mondani, hogy a békés ünneplőktől kell Gyurcsány Ferenc biztonságát beton panelekkel, vízágyúkkal, könnygázvetőkkel és ekkora rendőri készültséggel megvédeni?
6200 rendőr fizetése, a készenlétbe helyezett rendőrségi technika, az útlezárások
Hogy október 23-án és az azt megelőző napokban az amúgy is fennálló rendőrhiányt tetézve hatalmas rendőri egységeket utasítanak a fővárosba, egy gazdaságilag, erkölcsileg és morálisan haldokló országban nonszensz. Az is kiveri az Európai demokrácia biztosítékát, hogy a fél várost lezárják.

Na de tisztelt Miniszter Úr, tisztelt Főkapitány Urak! Ebből a 310 millióból hány inkubátort, hány újra élesztő készüléket lehetne venni, hány szegénységben, nyomorúságban élő családnak lehetne feltámasztani a reményt egy kicsit jobb életre?

De tovább megyünk. A teljes kártérítési összeget ki lehetne fizetni a 2006-os őszi rendőri brutalitás áldozatainak. És nem kellene mindenféle kifogást keresve kibújni a felelősség és a kártérítés fizetése alól.

Önök büszkék az új tervükre, a bekerítésre. Mi szégyenlenénk magunkat az Önök helyében.
Mert ha csak fél órára is, de megbénították a Mentők működését. Hála a sorsnak, hogy nem történt meg, de hogy számoltak volna el Budapest és az ország lakosságának, ha történetesen egy tömeg katasztrófa történik, és nem tudnak a mentők az Önök akciója következtében megmozdulni? Oda álltak volna a családok elé megkövetni Őket, vagy azt is a "csőcselék" nyakába varrták volna?

Természetesen lehet cáfolni, lehet ferdíteni,lehet tagadni. A tény azonban tény, nekük, állampolgároknak 310 milliónkba került Gyurcsány Ferenc és családja ünneplése.
A bekerítéses módszerük törvényességét pedig beszéljék meg a jogászokkal, bár ezzel szerintünk a szabad mozgásában gátolták az ünnepelni kívánó állampolgárokat.

Budapest, 2008. 10. 24.

Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. október 30. 05:08
http://www.jmmajka.eoldal.hu/cikkek/archivum/gazdasagi-valsag
katmandu
2008. október 25. 11:40
ugyan megkérdezném ettől a tisztes társaságtól,hogy ki az aki az ugy nevezett ünneplőket két éve kivitte az utcára??? tőle kérjék az ünnepségek biztositásának megnövekedett költségeit....

Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. október 30. 05:08
http://www.jmmajka.eoldal.hu/cikkek/archivum/gazdasagi-valsag
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását