2024. április 26. - Ervin

Álrendőr intett le egy vérbeli zsarut

Álrendőr parancsolt az út szélére véletlenül egy igazit az Egyesült Államokban.A 20 éves férfi nagy szenvedélye lehet a "rendőrösdi", mert autóját felszerelte még villogó lámpával és szirénával is.
2008. október 23. csütörtök 07:10 - Hírextra
Balszerencséjére sikerült egy valódi rendőrt megállítania - szirénázva, villogva. Hamarosan szerepcsere történt, és az álrendőrt elvitték a rendőrök, az út szélére parancsolt ugyanis erősítést hívott.

Mivel úgy tűnik, hogy a férfi pusztán szórakozásból rendőrködött, nem pedig egyéb bűncselekmény végett, így csak azért indult ellene eljárás, mert rendőrnek adta ki magát, gondatlanul vezetett és jogosulatlanul használt megkülönböztető fény- és hangjelzést. Mivel írásban megfogadta, hogy megjelenik ügye bírósági tárgyalásán, szabadon engedték.

Hogy miért nem ment eredendően rendőrnek, és hogy felajánlanak-e neki lelkesedése okán rendőri állást, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását