2024. május 2. - Zsigmond

Mi a baj a jófiúkkal?

Beszélnünk kell azokról a férfiakról, akikbe egy kicsit több érzelem szorult, mint a többségbe, talán kissé már nőiesek is. Nem, a külsejükben, a hangjukban semmi nem látszik. Nem homoszexuálisak.
2008. október 22. szerda 10:41 - Hírextra
Önbizalom

Mi a legnagyobb baj, amitől ezek a srácok szenvednek? A magabiztosság hiánya. Nincs merszük előhozakodni saját magukkal, a problémáikkal. Nehéz feladat Hódítóvá válniuk…Messze állnak a sikeres, ellenállhatatlan kisugárzású társaiktól. És hogy a nők miért nem vonzódnak hozzájuk? Mert túl könnyű őket megszerezni. Ha te is ebbe a típusba tartozol, először is meg kell tanulnod nemet mondani a barátnődnek, vagy legalábbis szembe szállni vele. Te nem ő vagy, hanem egy önálló lény. És nem hiszem el, hogy minden helyzetben az a jó döntés, amit ő hoz meg.

Türelem

Persze, türelmesnek kell lenned, kivárni a megfelelő pillanatot a támadásra, de nem szabad túlzásba vinni, mert az már túl édes. A Hódító akkor környékezi meg a lányt, amikor megvolt az első mosoly, és szemvillanás, és nem várja meg, hogy miközben te gyűjtöd a bátorságot, őt letámadják a barátai. Ehhez is határozottság kell és bátorság! Ne habozz, cselekedj!

Amikor már kapcsolatban élsz, akkor sem jó, ha túl „kiváró” vagy. Legyenek olyan helyzetek, amikor nem vársz, csak cselekedsz. És a következő pillanatban már New Yorkban kávézgatsz, csak úgy!



Részletek

Sok Hódító a beszélgetés után 10 perccel már csak a hölgy nevére és telefonszámára emlékszik (mondjuk ezek a legfontosabbak). Pedig az igazán figyelmes fiúk megfigyelnek minden apró részletet, és az eszükbe vésik a legapróbb mozzanatokat is. Mindent jegyez meg, ami fontos, mert később még jól jöhet!

Többféle személyiség

Az édes fiúcskák kedvesek, barátságosak, és sötét színeket hordanak. Na, ne! Szerezz be néhány színesebb darabot, vagy köss ki a világosnál! Ha társaságba mentek, legyél kezdeményező, igazi társasági ember! Nyűgözd le a többieket, és persze a párodat is!

Igenis, győzhetsz!

Látod, nincs minden veszve! A nők alapjában szeretik az érzékeny férfiakat, de csak bizonyos szituációkban. Legyél spontán, kiszámíthatatlan néha, hogy a nő agya minden percben rajtad járjon!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását