2024. május 11. - Ferenc

Kábítószereseket ítéltek el

Kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt 36 elkövető ellen indult eljárás, az ügyben kedden hirdetett ítéletet másodfokon a Debreceni Ítélőtábla: a legsúlyosabb büntetés 8 év fegyház, a legenyhébb 60 ezer forint pénzbüntetés volt.
2008. október 21. kedd 20:15 - Hírextra
A táblabíróság az első fokon eljáró Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság ítéletét részben megváltoztatva döntött a jelentős mértékű fegyházbüntetésekről.

Az első fokon eljáró bíróságtól a leghosszabb, 8 év és 8 hónap fegyházbüntetést az elsőrendű vádlott kapta, de ellene az ítélőtábla megszüntette az eljárást, időközben ugyanis a vádlott szívelégtelenségben meghalt.

Az ítélőtábla az ítélet arányossága érdekében több vádlott büntetését enyhítette, míg két vádlottét súlyosbította - közölte Koszta János sajtótitkár.

Mint elmondta, a vádlottak kábítószert fogyasztottak, illetve árusítottak is jelentős mennyiségben 2001 és 2003 között, elsősorban éjszakai szórakozóhelyeken. Ez a kábítószer elsősorban ecstasy, speed, illetve kokain volt.

Az ország több pontján is adtak el kábítószert, elsősorban Budapesten, Szolnokon, Tatabányán, Jászberényben, Kecskeméten és Komáromban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását