2024. május 4. - Mónika, Flórián

Hallgasd a rádiót, kattints és nyerj!

Közös játékot indított a hirextra.hu és Pont FM 88.1 rádió. A rádió Rocközön című műsorának rendszeres hallgatói, és a hírportál olvasói tiszteletjegyet nyerhetnek a VAM Design Centerben található Design Match és az Italian Design on Tour kiállításokra.
2008. október 21. kedd 15:41 - Hírextra
Érdemes figyelni hétköznap délutánonként a Pont FM rádió, Rocközön című műsorát. Ebben hangzik el ugyanis annak a rovatnak a neve a hirextra.hu internetes portálon, amelynek egy cikkében elrejtett Pont FM logó megtalálásával 2 belépőt nyerhettek a VAM Design Center kiállítására.

A Design Match 08 nemzetközi designbiennálé és vándorkiállítás október 3-án nyitotta meg kapuit, és egészen november 2-áig látogatható minden nap, Budapesten,a Király utca 26. szám alatt, délelőtt 10-től egészen este 6-ig. Ugyanezek az időkorlátok érvényesek a „Italian Design on Tour” sztárdesignereket felvonultató kiállítására is.

Az olasz designtörténet nagyjai

New York, London és Shanghai után először érkezett Közép-Európába a tízezreket vonzó, közel 100 díjnyertes művet felvonultató „Made in Italy” design-válogatás. Egy helyen ismerkedhettek meg a régi „nagyágyúkkal” és az új, irányadó olasz designnal.

Négy ország fiatal művészei, 120 kiállító, 28 magyar művész

A kiállítás kísérő rendezvénye, a Design Match 08, a térség egyetlen nagyszabású, nem kommersz formaművészeti bemutatója. Egyedi koncepciójának köszönhetően négy olyan országot (Csehország, Szlovákia, Magyarország és Ausztria) fog össze, melyek történelmi múltjuknak, tradíciójuknak és szellemi hagyatékuknak köszönhetően közel állnak egymáshoz. Ezáltal teret biztosít egy barátságos konfrontáció számára, a kiállítás mérkőzéssé (match) válik, a designer játékossá, a közönség pedig szurkolóvá.

Mindez csupán egy karnyújtásnyira van minden HírExtra olvasótól és Pont FM rádióhallgatótól. Hallgassátok a Rocközönt, olvassátok a HírExtrát, kattintsatok, tárcsázzatok és nyerjetek! Csak egy cikk címének bemondásába kerülhet a két belépő a kiállításra.
Forrás: Pont FM 88.1
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását