2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Trükkös tolvajokat fogtak

A tokaji rendőrőrs értesítése alapján Szerencsen fogták el a rendőrök azokat a trükkös tolvajokat, akik egy idős nőt fosztottak ki Tokajban - tájékoztatta az MTI-t a rendőrség hétfőn.
2008. október 20. hétfő 15:10 - Hírextra
A három trükkös tolvaj - egy férfi és két nő - azzal az ürüggyel csengetett be a nyugdíjas nőhöz, hogy hordókat szeretnének vásárolni. Miközben elterelték az idős asszony figyelmét, felkutatták értékeit és több mint egy millió forint értékben készpénzt és takarékbetétkönyvet vittek el tőle - mondta el Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Az adatgyűjtés során kiderült a tolvajok személygépkocsijának típusa, és ráadásul a pontos személyleírás is a nyomozók rendelkezésére állt. A tokaji rendőrőrs információi alapján a szerencsiek - akik épp sebességellenőrzést végeztek a 37-es úton - kapcsolták le a keresett autót és annak három utasát.

Az intézkedés során előkerültek az eltulajdonított értékek is. A szerencsi rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két sajószentpéteri nővel, és a sajókápolnai férfival szemben - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását