2024. április 26. - Ervin

Ostobák díja: kollégiumnyi "férj"

Minden emberi elképzelést alulmúl az történet, amelyet idén a Roman Afanaszjev orosz író által évekkel ezelőtt alapított internetes Butaság díjra jelöltek.
2008. október 20. hétfő 07:56 - Hírextra
Az ukrajnai Rovnóban élő Ira mindenáron Amerikába akart férjhez menni, de mivel városában ritkák az amerikai agglegények, úgy döntött, hogy a helyi főiskolán tanuló afrikai diákok közül választ férjet, majd elmegy vele Afrikába és onnan jut el valahogyan Amerikába - adta hírül a Komszomolszkaja Pravda című moszkvai lap.

Ki is választott egy fekete bőrű fiatalembert, aki már végzett, s hazafelé készült. Megtartották az esküvőt, ám az ifjú férj kikötötte: az utazásig nem költözik nejéhez, viszont sok időt tölt majd nála.
Így is lett, a férj két hónapon át mindennap megjelent Iránál, s forró házaséletet élt vele. A menyecske ugyan néha csodálkozott, hogy férje - aki mindig ugyanabban az öltözetben érkezett - hol teltebbnek, hol soványabbnak, néha magasabbnak, néha alacsonyabbnak tűnik, és hol jobban, hol rosszabbul beszél ukránul.

A rejtély megfejtése aztán valóságos sokkot okozott neki: a férj ruháiban különböző afrikai diákok látogatták, kihasználva, hogy az Ira-féle lányok a fekete fiúkat egyformának látják. Az ötlet nem Ira férjéé volt: a kollégiumban, ahol lakott, számos "férj" élt és csereberélgette ilyen módon a nejeket.
Ira feljelentette a társaságot a rendőrségen, beadta a válókeresetet, új férjet keres, és jó esélye van az idei Butaság díj elnyerésére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását